Spoedcursus

Wil jij snel je rijbewijs halen? Dan kun je opgaan voor een spoed opleiding! Spoedcursussen zijn zeer aan te raden voor cursisten die het rijbewijs snel nodig hebben voor het werk, studie, vakantie etc. Het is al mogelijk om je rijbewijs binnen 5, 7, 12 of 14 dagen te behalen.

Ook is het mogelijk om de spoedcursus te gaan verdelen tussen 2 à 4 weken, zodat dit goed aansluit bij je werk e/o studie. Tijdens het spoedcursus rij je 3 à 4 lesuren achter elkaar. Daardoor leer je sneller autorijden. Je kan bij ons al binnen een maand na inschrijving je rijbewijs halen. Haastige spoed is altijd goed!

Snel je rijbewijs halen, ook als je geen rijervaring hebt

Voor een spoedcursus is het niet nodig om eerder rijles gehad te hebben. Verkeersshool Tu Futuro heeft zijn lesprogramma zo geperfectioneerd dat je ook als beginner heel snel je rijbewijs kan halen.

Proefrijles

Bij het nemen van een spoedcursus, raden wij je aan om een afspraak te maken voor een vrijblijvende proefles. In je proefrijles bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheid. Daarna hoor je precies hoeveel lessen jij nodig hebt. Je weet dus direct wat je rijbewijs gaat kosten en wanneer je examen kunt doen.

Verkeersschool Tu Futuro heeft géén wachttijd, er kan per direct een examen gereserveerd worden om zo snel mogelijk te kunnen afrijden voor je spoedcurus!

Kosten?

Bij het afnemen van een spoedcursus komt er een toeslag van € 200,- bovenop. Je krijgt in korte tijd veel meer aandacht dan bij gewone rijlessen. Daarnaast ben je verzekert van een snelle examendatum van het CBR!

Volg ons op instagram

Back to Top