Betaalmogelijkheden

Bij Verkeersschool Tu Futuro begrijpen we dat je niet altijd al je lesgeld bij elkaar hebt voor je start met lessen. We gaan hier dan ook flexibel mee om en er valt altijd wel wat te regelen wanneer je een keer vergeet te betalen.

¿Hoe kan je betalen?

Contant.

Bankoverschrijving .

Betalen in termijnen

Wanneer je voor één van onze lespakketten kiest hoef je niet het hele pakket in één keer te betalen. Het is gebruikelijk om dit in twee of drie termijnen te betalen. Mocht je liever in andere termijnen betalen kan dit (van te voren) overlegd worden. Wanneer je losse lessen bij ons volgt is het gebruikelijk deze aan het begin of einde van de les te betalen.

¿Lessen over? Geld terug!

Bij Verkeersschool Tu Futuro vinden we dat leerlingen wel de voordelen van een pakket moeten krijgen, maar niet de nadelen. Daarom betalen we alle niet gebruikte lessen uit jouw lespakket gewoon terug wanneer jij eerder slaagt! We houden je dan ook niet aan een lijntje totdat je 100% perfect kan rijden en duizenden euro’s verder bent. Wij geloven erin dat een leerling gewoon moet afrijden wanneer die daaraan toe is, en niet pas wanneer zijn lespakket eindigt.

Voor meer informatie, neem contact met ons op CONTACT.

Volg ons op instagram

Back to Top