Rijles in een TOP auto!

Bij Verkeersschool Tu Futuro les je met plezier: je rijdt in een sportieve, luxe Mercedes, BMW of Audi met de modernste technieken aan boord! De autos zorgen voor veilige en comfortabele lessen met uitstraling. In deze autos vindt iedereen, groot of klein, een prettige zitpositie door de prima verstel mogelijkheden van stoel en stuur. Bij ons rijd je niet alleen comfortabel en meer ontspannen, maar ook zuinig en milieuvriendelijk! Zo scoor je op je examen voor milieuvriendelijk rijden!

Duidelijke, geïntegreerde navigatiesysteemen brengen je vlot naar je plaats van bestemming. Het laat zich eenvoudig bedienen en maakt het zelfstandig rijden op je examen tot een feestje! Je rijdt, dankzij de airco, altijd in een plezierig klimaat. De leren stoelen met stoelverwarming bieden veel comfort waardoor je na je rijles toch ontspannen uitstapt!

Waarom Verkeersschool Tu Futuro voor deze auto kiest?

Deze top merken zijn synoniem voor rijplezier. Tijdens je rijles in de Mercedes, BMW of Audi ervaar je waarom ze bekend staan: een sportief karakter, een elegante uitstraling en de modernste technologieën.

Alles binnen handbereik: In deze cockpiten sta jij als bestuurder centraal

Zodra je hebt plaatsgenomen achter het stuur van de Mercedes, BMW of Audi, voel je dat alles op de juiste plaats zit. De ergonomie is optimaal en de bediening intuïtief. Alles is overzichtelijk: iedere hendel, knop en toets, elke weergave. Het interieur is sportief en comfortabel.

Zuinig rijden wordt steeds leuker

Verkeersschool Tu Futuro hecht veel waarde aan milieuvriendelijk rijden zonder dat het ten koste gaat van het rijplezier. Jouw rijschool in Amsterdam en omstreken daagt je uit zuinig te rijden op een wel heel plezierige manier! Met de energie bespaar systemen word jij in een handomdraai een expert op het gebied van energiebesparing. Onderstaande functies maken het wel heel eenvoudig brandstof te besparen:

– Jouw lesauto heeft een ECO start-stopsysteem reduceert het brandstofverbruik en de emissies doordat de motor bij stilstand (bijvoorbeeld bij een stoplicht of in de file) tijdelijk wordt uitgeschakeld.

- Je rijdt met COLLISION PREVENTION ASSIST deze waarschuwt de bestuurder met hoor- en zichtbare signalen wanneer de afstand tot een voorligger of stationair obstakel te klein wordt.

– Je hebt rijles in een auto met Brake Energy Regeneration. Als je tijdens je rijles gas loslaat of afremt, wek je energie op. Dat spaart brandstof.

– In de auto van jouw rijschool zit ook DISTRONIC PLUS deze zorgt ervoor dat de juiste, veilige afstand wordt aangehouden ten opzichte van de voorligger. Indien nodig kan het systeem het voertuig tot stilstand afremmen en vervolgens weer optrekken.

– In de lesauto van Verkeersschool Tu Futuro zit een Schakelindicator. Zo weet je altijd welke versnelling je moet kiezen. De schakelindicator adviseert je een hogere of lagere versnelling voor een gunstiger brandstofverbruik. Op tijd de juiste versnelling: één van de meest effectieve mogelijkheden om brandstof te besparen.

– De auto van jouw rijschool beschikt ook over het Intelligent Light System deze bestaat uit adaptieve koplampen die zich automatisch aan de rijsituatie kunnen aanpassen en daardoor extra veiligheid bieden.

– Om voor jou helemaal veilig te maken beschikt deze ook over de PRE-SAFE®-systeem die de typische vermoeidheidsverschijnselen herkent, kan het afhankelijk van rijsituatie, preventieve veiligheidssystemen activeren.

Volg ons op instagram

Back to Top